Webwinkel
 Contact
 Wie ben ik?
 Nieuws
 Gratis Welzijns Check
 Workshop
 
 Alle producten
 Afslanken
 BMI berekenen
 Gezondheid
 Aankomen
 Sportvoeding
 
 Huidverzorging
 Lichaamsverzorging
 
 Bedrijfsinfo
 Generation H
 Home
 

DISCLAIMER

 
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Bodywellness International kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Bodywellness International en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Bodywellness International aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Bodywellness International worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van Bodywellness International.
 
Bodywellness International aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of voor enige schade ontstaan uit verleende diensten, aangeboden of verwezen content. Bodywellness International aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Bodywellness International opgenomen informatie en prijzen.
 
Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van Bodywellness International en Herbal Webdesign worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enig andere manier zonder schriftelijke toestemming van Bodywellness International en Herbal Webdesign.
 
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Bodywellness International, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Bodywellness International is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken of merknamen. 
 
Herbalife Gewichtsbeheersing Programma Verklaring.
Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat." De ervaringen van de diverse mensen op deze site zijn van toepassing op de desbetreffende personen, en bieden geen garantie dat u dezelfde resultaten zal behalen, noch dat zij typerend zijn voor een ieder die de producten gebruikt.
 
Herbalife Zakelijke Mogelijkheid (Identificatie) Verklaring
Deze materialen worden voorbereid en verdeeld door Onafhankelijke Herbalife Distributeurs. De verkochte goederen zijn gewichtscontrole, voeding en persoonlijke verzorgingsproducten. Transacties worden uitgevoerd door deelnemers als hoofdpersonen.
 
 
 
Bestel uw producten in onze online webwinkel >>>
 

Uitwendige voeding voor alle leeftijden

 

Of uw huid nu normaal-tot-droog is of normaal-tot-vet, er bestaat voor elk huidtype een programma!

Ontdek de beste huidverzorgingsproducten!

           

NOURIFUSION

SKIN ACTIVATOR

HERBAL ALOE

RADIANT C

  BODY BUFFING PARFUM
           

Top

         
 

Copyright 2003 / 2013 Bodywellness-int.com |  Alle rechten voorbehouden |  Privacy en disclaimer  |  Powered by: Herbal Webdesign