Webwinkel
 Contact
 Wie ben ik?
 Nieuws
 Gratis Welzijns Check
 Workshop
 
 Alle producten
 Afslanken
 BMI berekenen
 Gezondheid
 Aankomen
 Sportvoeding
 
 Huidverzorging
 Lichaamsverzorging
 
 Bedrijfsinfo
 Generation H
 Home
   

GENERATION H -

 

Generation H staat voor een groep jonge ondernemers van 18 tot en met 30 jaar die hun toekomst in eigen handen willen nemen. Tegenwoordig raken jonge mensen steeds moeilijker aan een job. Zelfs al heb je een diploma, dan nog niet makkelijk om een baan te vinden in de richting van wat je hebt gestudeerd. Bedrijven vragen ervaring, maar geven je de kans niet om die op te doen.

Je hebt nu de kans om het heft in eigen handen te nemen en jouw toekomst zelf te bepalen. Zin om met een stel vrienden te bouwen aan je eigen financiële zekerheid, ja zelfs onafhankelijkheid, in een industrie die momenteel een enorme bloei kent? Dan moet je bij ons zijn!  Door op jonge leeftijd te beginnen in onze business leg je een basis voor een zeer succesvolle zakelijke carrière binnen ons concept.

 
Herbalife International heeft de Generation H doelgroep als speciale targetgroep gekozen. Hierdoor kan je profiteren van alle voordelen van een (internationale) ondersteuning. Hierbij komt ook nog eens de ondersteuning van jouw persoonlijke Business Coach Bodywellness International.
 
Wij gebruiken een combinatie van verschillende moderne technieken en verkoopmethoden, waardoor het mogelijk is om volledig vanuit huis te kunnen werken en uw bedrijf succesvol uit te bouwen.
 
Dankzij deze technieken heb je de mogelijkheid om te starten naast jouw huidige baan of studie. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met 2 uur per dag, om het vervolgens in je eigen tempo ver op te bouwen tot het moment waarop de verdiensten hoger worden dan het inkomen van een vaste baan. Op dat moment kan je er voor kiezen om dit fulltime voort te zetten.
 
Waar staat Generation H voor?
Wij zijn dynamische en succesvolle ondernemers, die wegens enorme groeimogelijkheden op zoek zijn naar jong en ondernemend talent (18-30 jaar). Wij zullen je introduceren en begeleiden in een branche die de komende jaren een explosieve groei gaat doormaken, vergelijkbaar met die van de computer en Internet in de jaren 90. Momenteel bedraagt de omzet van het bedrijf in Nederland meer dan 70 miljoen euro! Wereldwijd meer dan 4,3 miljard dollar en op weg naar de 5 miljard. 
 
Onze diensten en vernieuwende producten zijn geconcentreerd op de mens. Gezondheid, sport, je fit voelen en er goed uit zien, zijn daarbij de kernwoorden.
 
Herbalife is in Nederland actief sinds 1 mei 1993. De snelle groei van Herbalife in Nederland kan deels worden toegeschreven aan de kwaliteit van haar producten maar eveneens aan het Sales & Marketingplan, waarin persoonlijke service centraal staat. Voor Herbalife behoort Nederland tot één van de grootste groeiende markten in Europa. De basis van het Herbalife distributeurschap is de persoonlijke begeleiding van klanten, waarna het uitbouwen van een verkooporganisatie tot de mogelijkheden behoort.
 
 
Wil je eigen baas worden en financieel onafhankelijk zijn?
 
Make more than money, make a difference!

Deel uitmaken van Generation H draait om meer dan geld verdienen ...

             ... het is het creëren van een levensstijl!

Herbalife is actief in de voeding, welzijn en persoonlijke verzorging industrie. Deze natuurzuivere producten helpen mensen met meer energie en vitaliteit, een gezond gewicht, betere sportprestaties en een stralend jong uiterlijk. kortom, producten waar veel vraag naar is en die de meeste mensen bijna dagelijks gebruiken.

Voor een demonstratie of gewoon meer informatie neem contact op.
 
Bel Bodywellness Internationaal: +31-(0)40-2622438  of +31-(0)6 20 887 168
Of vul dit formulier in en wij bellen jou!
 
Top
 

Copyright 2003 / 2013 Bodywellness-int.com |  Alle rechten voorbehouden |  Privacy en disclaimer  |  Powered by: Herbal Webdesign