Webwinkel
 Contact
 Wie ben ik?
 Nieuws
 Gratis Welzijns Check
 Workshop
 
 Alle producten
 Afslanken
 BMI berekenen
 Gezondheid
 Aankomen
 Sportvoeding
 
 Huidverzorging
 Lichaamsverzorging
 
 Bedrijfsinfo
 Generation H
 Home
   

GEWICHT AANKOMEN

 
Voor te magere mensen is het vaak moeilijker om een paar kilo aan te komen dan het voor te dikke mensen is om een paar kilo af te vallen. Op gewicht komen is een kwestie van geduld hebben.
 
Heeft u ondergewicht?
 
Met het Herbalife programma neemt u 3 x per dag een heerlijke Formule 1 voedingsshake. U zorgt ervoor dat u niet minder van uw dagelijkse maaltijden eet. Tevens neemt u aanvullende voedingssupplementen Formule 2 Multivitamine Complex en de vezel en kruidentabletten om u weer fit en vitaal te voelen dit trio levert uitgebalanceerde niveaus van kernvitaminen en mineralen, koolhydraten, plantaardige proteďne, voedingsvezels, kruidenvoedingstoffen. Deze kernproducten zijn een sterke basis voor diegene die serieus hun ondergewicht aan willen pakken.
 
Bestel uw producten in onze online webwinkel >>>
 
Voor een vrijblijvend voedingsadvies kunt u bellen 040-2622438 / 06 20887168 of dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk.
 
Disclaimer: "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat."
 
Top
 

Copyright 2003 / 2013 Bodywellness-int.com |  Alle rechten voorbehouden |  Privacy en disclaimer  |  Powered by: Herbal Webdesign