Webwinkel
 Contact
 Wie ben ik?
 Nieuws
 Gratis Welzijns Check
 Workshop
 
 Alle producten
 Afslanken
 BMI berekenen
 Gezondheid
 Aankomen
 Sportvoeding
 
 Huidverzorging
 Lichaamsverzorging
 
 Bedrijfsinfo
 Generation H
 Home
     

HERBALIFE

 
Herbalife International (Netherlands) BV wordt tot één van de grootste directe verkoopmaatschappijen in de wereld gerekend. Herbalife International werd opgericht in 1980 en dat was te danken aan de unieke visie en toewijding van één man: Mark Hughes.

Hij bouwde op knappe wijze aan de goede naam en faam van het bedrijf als leverancier van kwalitatief hoogstaande producten voor gewichtsbeheersing, voeding en persoonlijke verzorging.

Vandaag de dag is Herbalife International een fenomeen op wereldschaal. Met haar hoofdkantoor in Los Angeles, Californië (USA), heeft Herbalife International een 33-jarige geschiedenis om trots op te zijn. Rijk, dynamisch en gevarieerd, en dus zeer typerend voor de mentaliteit waardoor Herbalife International groot is geworden. Door te kiezen voor Herbalife International kiest u voor een levensstijl - één met rijke perspectieven en waarachter een mondiaal team staat van onafhankelijke Distributeurs. De snelle groei van Herbalife International kan deels worden toegeschreven aan de kwaliteit van haar producten maar eveneens aan het Sales & Marketingplan, waarin persoonlijke service centraal staat. Voor Herbalife International behoort Nederland tot één van de grootste groeiende markten in Europa. De basis van het Herbalife International distributeurschap is de persoonlijke verkoop aan klanten. Een distributeur kan ook anderen sponsoren wanneer zij op hun beurt een eigen distributeurschap beginnen.

VERENIGING DIRECTE VERKOOP

Als lid van de Vereniging directe Verkoop (VDV) hanteert Herbalife International (Netherlands) BV niet alleen haar eigen ethische code maar ook de VDV gedragscode. Alle Herbalife International (Netherlands) BV produkten worden verkocht met een 30 dagen geld-terug-garantie.

Herbalife International (Netherlands) BV IN VENRAY, NEDERLAND

Herbalife International (Netherlands) BV is in Nederland actief sinds 1 mei 1993. In oktober 1998 werd het nieuwe logistieke centrum in het Noordlimburgse Venray officieel geopend. Vanuit het nieuwe centrum -dat bestaat uit een walk-in, een magazijn en kantoren- gaan de producten rechtstreeks naar distributeurs in tien landen door geheel Europa. Tevens vinden bulktransporten plaats naar alle Europese Herbalife International (Netherlands) BV vestigingen. Dankzij de multi-million dollar investering in hightech apparatuur, met name het nieuwe Pick-to-light systeem (PTL), gaan zowel snelheid als kwaliteit van service erop vooruit. De orders van distributeurs worden verwerkt door de computer die ervoor zorgt dat elke doos op de lopende band langs verschillende inpakzones gaat. Bij elke zone signaleert het PTL-systeem welke artikelen in welke hoeveelheden in de doos moeten.

Producten:

Herbalife International (Netherlands) BV is als één van de eerste bedrijven begonnen met het produceren van gewichtsbeheersingsproducten in poedervorm. Tegenwoordig is Herbalife International (Netherlands) BV een uitermate succesvolle onderneming die reeds actief is in 81 landen over de hele wereld in 2013.
Vanaf het prille begin heeft Herbalife International (Netherlands) BV voor haar producten gebruik gemaakt van de fijnste kruiden en plantaardige stoffen. Het team dat verantwoordelijk is voor Herbalife International (Netherlands) BV’s research & development heeft wetenschap en natuur gebundeld, om zo absolute topproducten op het gebied van voeding te kunnen aanbieden, ideaal voor elke levensfase. Of u nu bezig bent te proberen uw gewicht onder controle te krijgen of uw eetpatroon wilt verbeteren of er op uw best uit wilt zien met behulp van de producten voor persoonlijke verzorging - Herbalife International (Netherlands) BV heeft echt iedereen iets te bieden.

Bijzonderheden:
Herbalife International (Netherlands) BV FAMILY FOUNDATION www.herbalifefamilyfoundation.org

De ‘Herbalife International (Netherlands) BV Family Foundation’ werd in het leven geroepen om kansarme kinderen te helpen via verschillende organisaties; werkzaam op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Tot de organisaties die door de Herbalife International (Netherlands) BV Family Foundation worden gesteund, behoren:

  • National Society for the Prevention of Cruelty to Children (UK)
  • German Child Cancer Foundation (Duitsland)
  • Gujarat earthquake via CRY and SOS Village, Bangalore (Indië)
  • ACCH Dunblane, Schotland
  • Children’s Medical Research, Inc.
  • Save the Children, Kosovo Emergency Fund
  • Homestart (Rusland)
  • Het St Nicholas Hospice project via het Save the Children fund (Zuid Afrika)
En nog vele andere
De ‘Herbalife International (Netherlands) BV Family Foundation’ blijft zoeken naar nieuwe en geschikte partners om zich gezamenlijk in te zetten voor het goede doel.

Maak dus een natuurlijke keuze: Herbalife International (Netherlands) BV!
http://www.directeverkoop.nl/
Miljoenen mensen over de gehele wereld gebruiken dagelijks de producten.
In Europa is dit één van de snelst groeiende ondernemingen (In Nederland alleen al bedraagt de groei voor dit jaar ruim 25 %).

Directie en management.

Het bedrijf wordt onder andere aangestuurd door de volgende personen:

Michael O. Johnson (CEO). is naar Herbalife gekomen na 17 jaar te hebben gewerkt voor de Walt Disney Corporation waar hij in zijn laatste periode actief was als president van Walt Disney International. Als fanatiek triatleet is Michael vol passie over voeding en welzijn en heeft een visie voor de ontwikkeling om Herbalife verder te positioneren als een wereldklasse merk.

Top Specialisten zijn verbonden aan de Medical Affairs en Medical Advisory Board

De Wetenschappelijke Adviesraad bestaat uit prominente wetenschappers, medici en voedingsdeskundigen die toezicht houden op de product ontwikkeling, zij test de programma's en voedingsleer van Herbalife.
De zeer strenge normen die de Wetenschappelijke Adviesraad aanlegt, hebben ertoe geleid dat Herbalife voorloper is op het gebied van gezonde eetgewoonten. Het team heeft innovatieve producten ontwikkeld die bijdragen aan een gezond eetpatroon en aan voeding op cellulair niveau.

Herbalife heeft een eigen onderzoekslaboratorium.

Het Cellular & Molecular Nutrition Laboratory aan de Universiteit van Los Angeles.

 

De Internationale Adviesraad voor Voeding (NAB - Nutrition Advisory Board)

 

Om van Herbalife® het grootste voedingsbedrijf ter wereld te maken, breiden we onze adviesraad uit met toonaangevende experts op het gebied van voeding en gezondheid. Zij geven ons informatie en trainingen over lichaamsbeweging, algehele hygiëne en alles wat te maken heeft met ‘voeding’. De NAB heeft professor David Heber als voorzitter en de activiteiten worden geleid door Luigi Gratton, Vice President Education. Steve Henig is de Chief Scientific Officer en is verantwoordelijk voor productonderzoek en -ontwikkeling. Nobelprijswinnaar Louis Ignarro is lid van de Wetenschappelijke Adviesraad van Herbalife®. De raad adviseert Herbalife® over ontwikkelingen en vooruitgang op het gebied van voedingswetenschap.

De NAB telt negen experts uit Europa. Dit zijn Ralph Rogers uit het Verenigd  Koninkrijk, Professor Ali Kocailik uit Turkije, Marion Flechtner-Mors uit Duitsland, Professor Lázló Halmy uit Hongarije, Professor Alla Pogozheva uit Rusland, Julián Álvarez García uit Spanje, Joaquim Caetano uit Portugal, Jean de La Tullaye uit Frankrijk en Professor Nikolaos Sitaras uit Griekenland.

 
Dr. David Heber
Voorzitter van de Wetenschappelijke Adviesraad van Herbalife en oprichter-directeur van het Center for Human Nutrition aan de Universiteit van Californië (UCLA), waar het Mark Hughes Cellular & Molecular Nutrition Laboratory is ondergebracht. Dr. Heber is direct betrokken bij de allernieuwste initiatieven op het gebied van de voedingsleer. Dr. Heber is ook een begaafd auteur. Hij heeft een groot aantal boeken over gezondheidszaken op zijn naam staan zoals 'Natural Remedies for a Healthy Heart', 'The Resolution Diet' en 'What Color is Your Diet?'
 
Prof. Louis J. Ignarro.
Een van de meest prominente denkers van onze tijd op het gebied van hart en bloedvaten. Een aanwinst voor de Wetenschappelijke Adviesraad: Dr. Lou Ignarro die in 1998 de Nobelprijs voor Fysiologie in de Geneeskunde heeft ontvangen. Mede dankzij de hoogst belangrijke bijdragen van Dr. Ignarro laat Herbalife de concurrentie wederom ver achter zich.

Hij heeft samen met Herbalife het product "Niteworks" ontwikkeld op basis van de vermelde onderzoeken.
Een mooi voorbeeld hoe de wetenschap op het hoogste niveau zijn intrede doet in de wellness markt.

 
Bestel uw producten in onze online webwinkel >>>
 
Top
 

Copyright 2003 / 2013 Bodywellness-int.com |  Alle rechten voorbehouden |  Privacy en disclaimer  |  Powered by: Herbal Webdesign